Вилицата беше доведен под конвой в Бургаския апелативен съд
Вилицата беше доведен под конвой в Бургаския апелативен съд / Снимка: Лалка Димитрова
Бургаският апелативен съд отказа да пусне под домашен арест 38-годишния Живко Димитров, известен като Вилицата, обвинен за притежание и разпространение на заводски количества марихуана.

Димитров беше задържан при акция на полицията миналата седмица, след като в двуетажната наследствена къща на семейството му в айтоското село Чукарка, криминалисти откриха 6,5 килограма марихуана.Тревата, според разследващите, била предназначена за наркопазара в Бургаска област.
 

Задържаха баща и син с марихуана за 300 000 лв. край Айтос

 „Нямам хал хабер какво се случвало там. Ходил съм в къщата много рядко. А за откритите наркотици - научих от новините, когато вече бях задържан от полицията. Нямам представа какви са тези вещества”, твърди Димитров. Пред магистратите той настоя мярката му за неотклонение да бъде изменена в по-лека, тъй като имал психично заболяване, а зад решетките нямало как да се лекува адекватно.

Проблемите му не са индулгенция за престъпленията му, подчерта прокурор Иванка Козарова. А след това изреди цял поменик от криминални регистрации на Вилицата- за палеж, трафик с цел блудство, хулиганство и прочее.