/ Снимка: Лалка Димитрова
56-годишния Борислав Стоянов от Созопол, подсъдим за смъртта на сестра си, получи условна присъда за престъплението. Решението е на Бургаския окръжен съд. Магистратите признаха Борислав за виновен по обвинението за причиняване на смърт по непредпазливост  след умишлено нанесена тежка телесна повреда. Но го оправдаха затова че е предизвикал гибелта на сестра си след удар с крак в корема. Съдът му наложи условна присъда от три години лишаване от свобода с четири години изпитателен срок, както и пробация за срок от година и шест месеца.

Дарик – Бургас припомня, че Борислав Стоянов, известен като Боби Хлебаря бе задържан от полицията след като на 19 юни м.г. 49-годишната му сестра почина в бургаската болница след жесток побой.

Мъжът, според прокуратурата, я ритал в корема,  разкъсал черния ѝ дроб и жлъчния мехур. И въпреки спешната намеса на медиците, тя починала
Не съм я убил“, казва Борислав. По думите му сутринта на 17 юни двамата се скарали, защото сестра му пиела алкохол. Стоянов твърди, че жената му налетяла след запой, а той само отвърнал на агресията й. „Наричах я пияна свиня, но я обичах“, твърди Борислав.