Топ лица от бургаските медии дефилираха в екстравагантни тоалети под открито небе
Топ лица от бургаските медии дефилираха в екстравагантни тоалети под открито небе
Бургас се потопи в цветове и стилни модели от рециклирани материали по време на феста "Рециклирай с фантазия"

Женя Петкова, Лора Стаматис, Мануела Янева, Боряна Тенчева и Надежда Гендова са красивите бургаски журналистки, които прегърнаха  каузата да рециклират с фантазия и показаха завидни модни умения пред десетки бургазлии, събрали се да видят вълнуващата модна колекция. Компанията от смели дами допълниха очарователната бургаска изпълнителка Преслава Минасян, Таня Анестиева и Мисис Бургас' 2018 - Вержиния Иванова. В проявата взеха  участие още талантливата Агуая и Сара Рунчева.

 

 

Публикувахте от Stanislava Gospodinova в Събота, 1 юни 2019 г.

Впечатляващото модно ревю показа дрехи и аксесоари от рециклирани материали - хартия, найлон и метални капачки. "Корона" от електрикави пластмасови чаши създаде истински фурор сред гостите и се превърна в любим аксесоар за снимки и селфита.

Известни дефилират на ревю с рециклирани материали

Специален гост на събитието беше зам.-кметът по Европейски политики и околна среда, Руска Бояджиева.

ревю

ревю

За доброто настроение на всички гости се погрижи DJ Saffo с парти микс от хаус музика, а главният редактор на Дарик радио Югоизток - Дияна Бедросян влезе в ролята на водещ.

ревю

Организаторките - Радовеста Стюърт  и Таня Анестиева, заедно с творческият тандем дизайнерката Михаела Бошева и модната прима Женя Гайтанджиева, благодариха за подкрепата на бургаските журналистки и призоваха хората да мислят екологично.

Фестивалът "Рециклирай с фантазия" се организира от Община Бургас по повод "Европейския ден на морето" и "Зелени дни в Бургас".