Снимки: Ti Bar & Kitchen
Снимки: Ti Bar & Kitchen
Ti Catering в Бургас представи новото кетъринг меню
Не можем да повярваме, че времето лети толкова бързо! Знаем, че са минали едва 3 години от стартирането на нашата кетъринг услуга в Бургас, но сякаш беше вчера!?

ти бар

Несъмнено, когато обичаш работата си и си заобграден от толкова много приятели, клиенти и партньори, си струва да празнуваш най-важните си поводи, именно с тях! Така и направихме в средата на април, когато поканихме всички тях, за да отпразнуват нашия 3-ти рожден ден.

Освен всичко, датата съвпадна и с представянето на нашето ново кетъринг меню, с което ще изненадаме клиентите си през идващия сезон. Над него работихме дълго и упорито, вложихме много знания и допълнителни проучвания, за да откриете само и единствено най-добрите, вкусни и любими, но преди всичко изгодни предложения за вашия повод. Не беше лесно, но вие - нашите клиенти, ще бъдете най-добрите оценители на всичко това.

ти бар

На рождения ни ден присъстваха едни от най-познатите лица на Бургас, сред които изтъкнати политици, имена от шоубизнеса, представители на медиите, партньори от събитийния мениджмънт, наши ключови клиенти и близки приятели.

За доброто настроение посрещахме гостите с любими сакс-мелодии и питие, символичен подарък, а за останалото се грижиха Кристина Гугучкова и Иван Притъргов, които ни забавляваха цяла вечер, докато гостите ни се наслаждаваха на най-новите предложения от нашето кетъринг меню.

Без кетъринг за фирменото парти? Колегите ви няма да харесат това! (СНИМКИ)
 

Ти бар

Беше незабравимо! Беше прекрасно! Честит ни 3-ти рожден ден и се надяваме, че за следващия ще успеем да ви поднесем още по-голяма изненада от храната, вълшебното настроение, качествените напитки и атмосферата на Ti Bar & Kitchen. Човек трябва да надскача себе си, а ние се стремим да правим това постоянно!

Специални благодарности на нашите идейни партньори от Non Cliche - Събитийно ателие, които ни помогнаха в аранжировката и работата по концепцията на специалния ни повод.

Не пропускайте да посетите обновения сайт на бара - http://ti-bar.com, както и отделния сайт, презентиращ кетъринга им - http://catering.ti-bar.com, за да заявите индивидуална оферта.