Премиерата в Бургас ще е на 3 октомври.
Премиерата в Бургас ще е на 3 октомври. / Снимка: satirata.bg
Премиерата на комедията “Трима мъже и една Маргарита” на режисьора Лиза Шопова ще видим в Бургас на 3 октомври.  Продукцията е на Сатиричен театър „Алеко Константинов” и ще бъде представена от 19.30 на сцената на ДТ ”Адриана Будевска”, като част от афиша на “Порт Прим Арт Фест” 2019.

В главните роли са Христо Мутафчиев, Петър Калчев, Асен Мутафчиев и Маргарита Хлебарова.
Лиза Шопова създава творбата постановката специално за Христо Мутафчиев и сина им Асен Мутафчиев. Пиесата е отличена през януари 2019 г. с наградата “Алеко Константинов” на третото издание на конкурса за сатирична комедия на Сатиричния театър.

”В живота често тръгваш за някъде, но се оказваш на друго място. Това се случва през една нощ с трима мъже, които попадат в обща болнична стая. В рамките на осем часа те са изправени пред абсурдни дилеми и ситуации. От решението, което всеки един от тях ще се наложи да вземе, зависи тяхното бъдеще. А медицинската сестра, която трябва да се грижи за тях, е под голям стрес тъй като й предстои изключителното събитие да се омъжи на следващата сутрин. Болничната стая се превръща в бойно поле, на което всички средства са позволени, а залогът е любовта“, споделя Лиза Шопова.

Билети на каса “Часовника”. За повече информация тел. 0894/898-098.