/ Снимка: Дарик, архив

Рано тази сутрин, по пътя Айтос-Бургас преди разклона за Съдиево е станала верижна катастрофа между три леки автомобила, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Причина за инцидента е внезапно спиране на първия автомобил. От пътния инцидент в болницата са откарани две жени, които не са сериозно пострадали.

79-годишна жена е загинала при пътен инцидент в Средец

Минути по-късно по пътя Бургас-Маринка, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътната мантинела, лек автомобил с трима души. Всички са откарани в „Шокова зала”, като са били контактни и в относително добро здравословно състояние. Към момента се уточнява получените от катастрофата телесни повреди.

Седем души пострадаха при катастрофа до УМБАЛ-Бургас

На кръстовището при бургаските улици „Христо Ботев” и „Македония” са се блъснали два автомобила. Водачите са се споразумели за вината и са подписали двустранен протокол. Подобна е и катастрофата в с. Ветрен, в складова база „Врънгови”, възникнала между т.а. „Пежо Партнер”, с бургаска регистрация и товарен автомобил, с хасковска регистрация, от която също са настъпили единствено материални щети.