Световен шампион и президент на федерацията по ушу в листата на ГЕРБ
Световен шампион и президент на федерацията по ушу в листата на ГЕРБ / netinfo

Световният шампион по ушу и президент на Българската федерация в този спорт - Стефан Колев влиза в листата на ГЕРБ за общински съветници.
Бургазлията, чийто спортен клуб "Бий Син" е завоювал за България над 300 медала от световни и европейски първенства и четири пъти е носител на Световната купа, сподели вчера в социалната мрежа, решението си, както и целите, които си поставя с него.
В листата Стефан Колев, включен под №50. В последните години с активната подкрепа на Община Бургас, Колев развива изключително успешно ушу като спорт сред подрастващите. Амбицията на Колев е в града да се провеждат ежегодно световни първенства и турнири, предвид успешното представяне на бургазлии в различни спортни дисциплини.
Другите нови имена в листата на ГЕРБ с кандидати за общинския съвет са Надежда Танева, включена под №22 в листата. Тя е дъщеря на доц. Петко Танев един от създателите на ГЕРБ в морския град. Както и журналистът Веселин Пренеров, който е на челното 7 място в листата.
Сред познатите лица от Бургас, но от други партии са Георги Дракалиев от ВМРО. Другият бургазлия с нова политическа самоличност е Димчо Грудев от "Атака", който ако успее да спечели доверието на избирателите ще бъде трети мандат в местния парламент.