Влюбени двойки ще си кажат "Да" в стъкленото студио на Дарик радио и ВИП пласт пред Общината
Влюбени двойки ще си кажат "Да" в стъкленото студио на Дарик радио и ВИП пласт пред Общината / netinfo
Собственикът на Сватбен център "Брилянтин" обяви победителите в конкурса
Кои двойки печелят в конкурса на Брилянтин
96090
Кои двойки печелят в конкурса на Брилянтин
  • Кои двойки печелят в конкурса на Брилянтин
Три бъдещи семейства печелят супер награди в конкурса на Сватбен център "Брилянтин" в Бургас. Това са влюбените двойки, които ще се врекат във вечна вярност на 14 февруари, сряда пред кмета на Община Бургас Димитър Николов, който лично ще ги бракосъчетае.

Влюбени в конкурс за най-романтична снимка

На пл. "Атанас Сиреков" в  присъствието на близки, приятели и роднини, те ще сключат граждански брак в специално издигната от ВИП Пласт алуминиева пергола, която ще се превърне в красив дом на любовта. Инициативата на Дарик радио #ОсмелиСеДаКажешДа не случайно е на 14 февруари, тъй като датата слага край на Световната седмица на брака, която се отбелязва ежегодно в 27 страни по света, а целта й е да върне доверието в семейството като най-важна клетка на здравото общество, както и в институцията на брака. 

Бургас става град на любовта на 14 февруари! Осмели се да кажеш "Да"!

Уникалната пергола ще бъде елегантно и романтично декорирана от Сватбен център "Брилянтин", който на същата дата празнува своя 11 рожден ден. "Решихме да направим конкурс за двойките, които ще сключат брак на 14-ти, именно по случай рождения ден на Центъра. Благодаря на всички прекрасни влюбени, които се включиха! Те ни изпратиха свои снимки, които в рамките на 14 дни трябваше да получат максимален брой харесвания да за могат да се класират за първо, второ и трето място. Първа награда е булчинска рокля от "Брилянтин". Тя отива при Деница и Ивайло. Второ място печелят Димитър и Назифе, за които е осигурен ваучер от 200 лв. от златарско ателие "Belissima Merry Me, а третата награда, сватбен букет от Бутик "Диана" печелят Янна и Юлиан", обяви в ефира на Дарик Силвия Танева, собственик на Сватбен център "Брилянтин". 
Повече по темата, чуйте от нея в звуковия файл: