Мариана и Георги #ОсмелиСеДаКажешДа!
Мариана и Георги #ОсмелиСеДаКажешДа! / netinfo
Тя и половинката й Георги избраха да станат част от #ОсмелиСеДаКажешДа! На 14 февруари разбрали пола на детето си
Празнуваме любовта!
96171
Празнуваме любовта!
  • Празнуваме любовта!
„За нас е важно детето ни да расте с истинските морални ценности и устои, да вижда важното в живота, да уважава традициите. А те са градивни за всяко едно общество. Бракът и законното семейство са част от това“. Така откровено, без стереотипни фрази, говори за романтиката, чувствата, любовта, но и отговорността и майчинството - Мариана. Тя, заедно с бъдещия си съпруг Георги, ще се включи в инициативата на Дарик Бургас и Община Бургас  #ОсмелиСеДаКажешДа и на 14 февруари, когато на живо, в ефир ще произнесат заветните клетви за вярност пред кмета на Бургас - Димитър Николов. "Ние празнуваме любовта, страстта към живота, към хората, които обичаме", споделя тя. 

Бургас става град на любовта на 14 февруари! #ОсмелиСеДаКажешДа!

Мариана е от осем години заедно с любимия си, двамата имат 6-годишна дъщеричка. Избрали са датата не случайно. Точно на 14 февруари двамата са разбрали пола на своето дете. Другата причина за била свързана с времето на нейното семейство и това на техните кумове. "И мъжът ми и нашият кум са моряци. Често пътуват и много рядко се случва и двамата на една и съща дата да са в Бургас. Е, на 14 февруари имаме съвпадение и при двете двойки. Третата причина е прекрасната инициатива, за което благодарим на Дарик и на Община Бургас за възможността!", сподели бъдещата булка. 

„Любовта помежду ни се доказа във времето. Това е отговорност- един към друг, и отговорност на родителите към детето. За нас е важно това да бъде факт и да бъде пример в живота на нашата дъщеря. Тя също се вълнува от събитието, очаква го с огромно нетърпение...  В нейната представа ще бъдем на бал и всички ще сме принцове и принцеси. “, казва Мариана.
За любовта, чувствата, страстта и още нещо... чуйте в звуковия файл: