/ netinfo
Изпълнителката е любимка на двойките, които стават част от кампанията на Дарик #ОсмелиСеДаКажешДа
Тони Димитрова ориса двойките част от кампанията на Дарик
96168
Тони Димитрова ориса двойките част от кампанията на Дарик
  • Тони Димитрова ориса двойките част от кампанията на Дарик

Певицата Тони Димитрова влезе в ролята на орисница на влюбените двойки, които ще се врекат във вечна вярност на 14 февруари на изнесен ритуал по бракосъчетание, който ще бъде извършен лично от кмета на Бургас Димитър Николов.

Силвия Танева: България става все по-предпочитана дестинация за сватби

Инициативата „Осмели се да кажеш „Да“ е на Дарик радио Бургас, съвместно с Община Бургас и е по повод Международната седмица на брака. До момента три двойки са се записали за изнесения ритуал, който ще се състои на пл. "Атанас Сиреков" пред сградата на Общината в центъра на града.  

Малко преди бъдещите семейства и техните близки да се съберат на площада, перголата ще бъде изнесеното студио на Дарик радио Бургас. Репортери и водещи подбират интересни събеседници, сред които и най-дълго женената двойка в града.

Бургас става град на любовта на 14 февруари! Осмели се да кажеш "Да"!

Първото бракосъчетание ще започне малко след 12.00 часа. Уникалната алуминиева пергола, патентована в Бургас, която фирма "ВИП Пласт" осигури специално за събитието, ще се превърне в най-романтичната сватбена зала от стъкло.

Супер награди за влюбените, които ще си кажат "да" пред Общината

Конструкцията е на практика вечна и ще бъде като символ на стабилността и трайността на отношенията в семейството. Именно в нея във вечна вярност ще се врекат Димитър и Назифе, веднага след тях пред градоначалника ще застанат Мариана и Георги, а след тях Анелия и Асен. И трите бъдещи семейства са заедно от години, а Тони Димитрова е тяхна любима изпълнителка. 

"Искрено се надявам да бъда тяхната добра орисница! Нека любвта бъде вашата сила, вашата радост, вашето всичко".

Какво още пожела Тони Димитрова на младите влюбени, чуйте в звуковия файл: