Силвия Танева
Силвия Танева / netinfo
Двойки от Китай, Индия и Канада избират Бургаска област за най-романтичното тържество
Тенденции при бракове и сватби от Силвия Танева
96136
Тенденции при бракове и сватби от Силвия Танева
  • Тенденции при бракове и сватби от Силвия Танева
Последните три, четири години се наблюдава една тенденция - много смесени двойки решават да сключат граждански брак в България. Това сподели в ефира на Дарик собственикът на Сватбен център Брилянтин - Силвия Танева. Тя уточни, че смесените двойки не са само с българско участие, а все по-често се състоят изцяло от чужденци, избрали Южното Черноморие за тържествата си.

"Интересното, е че тази година имаме все повече семейства не само от Европа, но и от САЩ,  Канада, Китай и Индия", допълни Силвия Танева. Причините по думите й не са само туристически, но най-голямо значение играе природата и подходящите романтични локации.  


Бургас става град на любовта на 14 февруари! Осмели се да кажеш "Да"!


Друга тенденция е двойките да сключват граждански брак на все по-късна възраст. Тя обаче по наблюденията на сватбеният агент все още остава по-валидна за чужденците и за българите, живеещи извън страната. 


Супер награди за влюбените, които ще си кажат "да" пред Общината


Нашите сънародници от друга страна бързо се адаптират към модните течения и вече са започнали също като в Западния свят да подбират официалните рокли и тази на булката за тържеството от 6 месеца до година преди това. 
Ето защо само след седмица Силвия Тенева ще бъде част от последния европейски форум, на който ще бъдат представени модните решения при булчински и официални рокли за сезон`2019. 

За модата в тържествата, роклите, декорацията и сватбите, чуйте повече в звуковия файл от Силвия Танева: