/ netinfo
Сватбен център "Брилянтин" подарява рокля, второ и трето място получават ваучер за пръстен и букет
Влюбените двойки, които изберат да се врекат на 14 февруари пред сградата на Община Бургас, където лично кметът Димитър Николов ще ги бракосъчетае, могат да получат уникални награди. В Деня на влюбените, на пл. "Атанас Сиреков" ВИП Пласт издига красива стъклена къщичка на любовта. В нея всеки, който желае и се е записал за изнесено бракосъчетание на 14.02.2018 в обредния дом в Бургас на ул. "Вардар 1", може да каже на своята половинка заветното "Да".

Бургас става град на любовта на 14 февруари! Осмели се да кажеш "Да"!


Една от бъдещите младоженки ще получи мечтан подарък - булчинска рокля от Сватбен център "Брилянтин". По случай 11-ят си рожден оттам организират конкурс в своята фейсбук страница. Участвайки в надпреварата, освен рокля, можете да получите като подарък булчински букет, или ваучер за 200 лева от златарско ателие.

Те са осигурени от Бутик за цветя "Диана" и от златарско ателие Belissima Merry Me. За да участвате в конкурса бъдещите младоженци трябва да изпратят своята романтична снимка. Всяка ще бъде публикувана в албума “Моята мечтана рокля от Брилянтин". Печели двойката, която получи най-много харесвания. 
За снимките, достигнали до 2-ро и 3-то място също има вълнуващи награди. Конкурсът продължава до 1 фавруари.

Събитието "Бургас - любов в действие" е инициатива на Дарик радио, ВИП пласт и Община Бургас.