/ iStock/Getty Images
Общо 177 души са под каратина в Бургаски регион, в момента в града има 18 грузинци, които са влезли с автомобили в страната ни
Студентка, завърнала се от Англия, е втората заразена с коронавирус в Бургас. Тя е поставена под пълна карантина, без сериозни клинични отклонения. Имала е близък контакт само с двама души. Установени са всички пътници, с които е била в самолета.

Борисов: Магазините сутрин само за възрастни, в градовете да се проверява кой къде отива (ВИДЕО)

Състоянието на 39-годишната жена от Карнобат, за която вчере бе съобщено, че също е заразена с COVID- 19, е добро,
съобщиха от местната власт. Общо 177 души са под каратина в Бургаски регион. 17 от тях не са спазили забраните и са предадени на органите на МВР.

защитни облекла

В момента в града има 18 грузинци, които са влезли с автомобили в страната ни. Чужденците бедстват, а общината им е осигурила подслон и чрез външно министерство ще им се осигури санитарен коридор през Турция, за да се приберат в Грузия.

Гешев: Политиците да не политиканстват, а да се вслушат в лекарите за радикални мерки

От днес се забранява ползването на кафе апаратите, тъй като собствениците не могат да гарантират безопасност. Препоръчва се да се избягва ползването на детските площадки и фитнес уредите на открито.

112 са вече заразените с коронавирус у нас (ВИДЕО)

Днес ще бъдат раздадени дезинфектанти на управителите на жилищни сгради, съобщиха от Общината. Бургаска фирма започва внос на платове с антибактериална защита за медицински цели. До края на седмицата започва да произвежда два вида облекла - по 200 на ден за бургаските болници, уточниха още от местната власт.