С дръм енд бейс стартира МТВфестивала SPIRIT of Burgas
С дръм енд бейс стартира МТВфестивала SPIRIT of Burgas / netinfo

Фестивалът SPIRIT of Burgas, който ще се проведе от 15-ти до 17-ти август по инициатива на Община Бургас ще започне с дръм енд бейс. Програмата е специално подготвена от промоутърите от Hard Music and Sounds United и е с участието на топ изпълнители от световната и родната дръм енд бейс сцена.

Ди джеите от топ формацията Pendulum, чийто последен албум излезе през май тази година се очаква да се включат още първата вечер във фестивала. Те ще бъдат придружени от MC Jakes, който е добре познат с изявите си на едни от най-важните дръм енд бейс събития на Острова. Гостите от цяла Европа ще могат да чуят и джей Baron.Той успя за кратко време да създаде много и качествени парчета, които звучат в цял свят. Неговият сет ще бъде екслузивно представен от самия UK Apache. Това е човекът, чийто глас звучи зад едни от най-големите хитове в джънгъл и дръм енд бейс музиката на всички времена.

В програмата ще вземат участие и ди джеите на H.M.S.U. в пълен състав. В това число получилият с авторските си творби, световно признание CooH, майсторът на грамофоните и джъм-ъп музика - Konspirator, тек степ специалиста Mocks, джънгъл гуруто Acidtrip, виртуозите на тежкия звук Ogonek и Targy и генералния вносител на английския дъбстеп - EXo.