Правиха секс на живо в „Шведска маса”
Правиха секс на живо в „Шведска маса” / Гинка Попова
Правиха секс на живо в „Шведска маса”
26238
Правиха секс на живо в „Шведска маса”
  • Правиха секс на живо в „Шведска маса”

 

И беше петък 19 февруарий в година първа от управлението Му на Оногова, що кара целия свят да му дума възхитено “конграчулейшън”  и както беше казано и написано във  всички пророчества на Делфийския оракул, на маите, на гадателката Пръстина Матрашкова и на мъдрия Йоло Денев, така и стана.

Настъпи Армагедон и силите на доброто се втурнаха да разглобяват трактора на злото, пък го разбишкаха на чаркове и го въдвориха там, дето буря кърши клонове и сабля ги свива на венец, пък медийни ангели славославеха и венцехвалеха хероите и възвестиха, че  от райската брюкселска градина реки от мед, масло и милиарди жълтици щяли да потекат и настана радост и се радваха на труда си хората и се обичаха като братя...

И точно в този момент две изчадия адови изпълзяха в ефира и започнаха поредното издание на предаванието мракобесно „Шведска маса”

И настана всеобщо духовно погибление, а езерото Вая преля и заплаши с потоп библейския град Бургас и се отвориха хиляди дупки по пътищата и асфалт за тях нямаше...

В този ден мъдрите обитатели на пенсионерския клуб „Момков чучур” в бургаския комплекс „Изгрев” ревизираха из основи поговорката „Денят си личи от заранта”, защото уж утрото беше прекрасно, птичките пееха, шофьорите минаваха бодро през дупките и весело споменаваха името на един местен владетел, но изведнъж от радиопарата в клуба грохотно забумтяха гласовете на лъжешведите Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон.

Двамата обявиха старт на полицейската операция „Нагли съседи”, която според тях щяла да доведе до арести на обитатели на жилищни блокове и кооперации, които хвърляли боклук през терасите, газели тревните площи с колите си, пушели и плюели в асансьора, слушали силно музика по нощите и престъпно държали бидони с кисело зеле на балконите си.

Разбра се, че жената на Калудовсон също е заплашена от операцията, защото според донесенията на полицейския източник инж. Баба Петрова,  въпросната съпруга изливала всяка вечер кофи с вода върху своята тераса, та по тоз вероломен начин да наводни инженербабинатапетрова тераса.

После се изясни, че и Максимовсон може да бъде закопчан заради отровителство на въздуха в кооперацията, където живеел, защото всяка вечер, в това число и през последната, ядял много чесън.

След това двамината типове четоха вестници, както дявола евангелието, т.е предизвикаха смут и обърквание сред слушателите.

И тъй се стигна до рубриката „Масов делириум”, където се ляха слова на фейсбукърите, които списват своите богомилщини във фейсбук профила на предаването Svedska Masa.

То това бял кахър, ама по някое време всички меломани бяха разпнати и бидоха измъчвани с демонски песни на джапонската група „Кралицата на джапанките”.

След това се чете стихотворение във възхвала на „Шведска маса”, написано от човек, явно обладан от злите сили, а двамата водещи се хилеха и пръхтяха, а Максимовсон яде шумно рогчета в ефир и ръсеше трохи, а нечестивият му другар ръсеше глупотевини.

Тогаз обади се слушател и каза нещо за някакво синьо ВКР, но не стана ясно за какво става дума.

Наложи се Максимовсон и Калудовсон да гадаят дали слушателят не е имал предвид един мустакат човек, който  бил ВКР и контраразузнавал деня и нощя другарите си войници дали спазват партийните повели, докладвал ги, където трябва, но не бил доносник, а същевременно пък бил горд от туй и дори от онуй.

А джапонските джапанки се вееха в ефира все така гнъсно и затова позвъни слушателят Стоянов, който пожела да чуе оня шведски рап, в който един лаел като куче.

Докато водещите се чудеха кой лае на шведски като куче, започна основната тема за раздумвание, беседа, хортувание, лафмоабети и конверсейшъни:

„Защо ментетата са толкова популярни в България”

Дори единият накрайник на микрофона почна да разсъждава дали е нормално, че най-желаните жени в България имат бюстове ментета, пък другият накрайник на пулт и микрофон и той потъна в размисли за истинските и неистински бюстове и тогава думата взе слушателката Ели, която обяви, че на мъжете толкоз им е акълът, щом вехнат по женоря с изкуствени цици, пък й беше отвърнато, че на жените толкоз им е пипето, щом се пълнят със силикон, за да се харесат на мъжовете  и настана кавга, по време на която стана ясно, че:

а/ изкуствените цици са вече напълно естествено нещо

б/ в главите на тъпите водещи на „Шведска маса” има само цици и трици

с/ за съжаление въпросната  слушателка явно няма силикон

Слушателят Ники обясни, че в живота всичко е менте, защото чалгата никой не може да спре. Човекът продължи да си води своя кръстоносен поход срещу чалгата, от което певиците Гана, Вана, Дана и Кана се притесниха силно.

Към края на дискусията позвъни световнонеизвестният критик митничар Стоян. Той обвини Максимовсон и Калудовсон в разпространение на литературна чалга и определи двамата като радиоментета, които трябва да бъдат забранени. Критик Стоян разкри, че неговата лична „Майн кампф” била да затвори и забрани  предаването „Швеска маса” и пожела на водещите да бъдат низвергнати и прогонени от радиото, в което работят.

Критичният митничар сподели, че е потресен от радиоизпущането на упадъчна западна музика и призова да се даде място на патриотичната литература.

А по същото време водещите се хилеха като стадо маймуни, преяли с локуми.

В поредната серия на любимия сериал „Непресъхващо лове” слушателите най-сетне станаха свидетели на най-очакваното събитие през новия век.

Стамат и Хортензия правиха с презерватив 7 секунди секс на живо в предаването и по този повод информационните агенции предадоха новината, че лейди Гага е уволнила своите 324 пиар консултанти, защото всички публични скандали, които била направила през последните два месеца били забравени, а медиите полудяли по безопасния секс на Стамат и Хортензия.

Дори и клиповете на една адреналинка в близък и в далечен план минаха в забрава и всички искаха да видят как го правят героите в „Непресъхващо лове”.

И като се вгледаха, накрая видяха, че презервативът се е скъсал и ...

Повече в другата серия на „ловето”.

И „Шведска маса” свърши неусетно и бързо като свършилия Стамат и замлъкването и възрадва критик Стоян и онзи слушател, който всеки път заплашва, че ще премине на друга честота.

А пък извън ефир позвъни строг мъж и заклейми водещите на предаването като медийни генномодифицирани организми. От това двете ГМО-та млъкнаха поне за 7 дни.

Ако имате нерви, чуйте звуковия файл под потресната снимка