/ Кадър: община Бургас

Пореден акт на хулиганство с адрес "Пасарелка" се разигра рано тази сутрин в нашия град. Този път обект на безпричинната агресия стана асансьорът откъм ж.к. "Братя Миладинови" на пешеходния надлез на кръговото движение на "Трапезица".

Нашите дечица: Плюят и трошат наред (ВИДЕО)

"Окото" в кабинката ясно показва пешеходец и двама колоездачи, единият от които явно много бърза, не успява да излезе навреме и изкарва яда си на вратата на асансьора, за да излезе няколко секунди по-рано. Случката е записана в 08.04 часа, а сигналът моментално е подаден на към Второ РУП-Бургас.


Този път "героя" от записа на камерата е в доста по-зряла възраст от предишните случаи, за които Общината алармира и поведението му трудно може да се обясни с "грешка на растежа".

Разбира се, Община Бургас ще възстанови максимално бързо нанесените щети, за да могат и останалите жители да използват асансьора на пасарелката, но за пореден път напомня, че всичко се записва и следи от контролните органи.

Препоръчително е човек да сдържа нервите си в подобни ситуации, колкото и да бърза, защото ако асансьорът не работи, едва ли качването на стълбите на пасарелката с велосипед в ръце ще бъде по-бързо и удобно.