Община Приморско награди най-добрите си спортисти
Община Приморско награди най-добрите си спортисти / netinfo

Община Приморско награди най-добрите деца - спортисти за 2013 г. Наградите бяха връчени лично от кмета д-р Димитър Германов и председателя на Общинския съвет Миглена Барцулева.

В церемонията по връчването на отличията се включиха спортистите от ВК „Ропотамо", ФК „Ропотамо", СК „Аригато" и децата от клуб по ветроходство. Множество плакети и грамоти за активно участие в учебно-тренировъчната дейност и високи постижения в областта на спорта получиха приморските таланти.

Сред най-добрите се нареди талантливият каратист Матей Неделчев, спечелил множество отличия за Спортен клуб „Аригато". Плакети получиха Мариела Георгиева и Росица Филипова, също изявени каратеки. От ФК „Ропотамо" наградите грабнаха Краси Лефтеров, Филип Христов и Димитър Жабов. Емил Благоев, Денис Салиев и Стоян Стоянов бяха отличени като състезатели, постигнали високи постижения в областта на волейбола. Сред призьорите са и Кристиян Бодуров и Даниел Бодуров от клуба по ветроходство.

„Изключително съм горд, че мога лично да ви поздравя с постигнатите от вас високи спортни резултати. Вашите успехи са признание за положения упорит труд, за високия дух и воля за победа. Те са успехи и за Приморско, защото носят много гордост и радост за града ни. Развитието на спорта е един от приоритетите на нашата община и аз ви уверявам, че ние ще продължим да го подпомагаме и през следващите години" каза градоначалникът.