Математическата изпрати абитуриентите си
Математическата изпрати абитуриентите си
Ученици и учители на Математическата в общо хоро за финала на емоционалния спектакъл
Емоционален, вълнуващ спектакъл беляза изпращането на абитуриентите на математическата гимназия в Бургас "Акад. Никола Обрешков". Летният театър в Бургас се оказа препълнен от настоящи, бивши възпитаници, педагози и родители във една от последните люлякови вечери преди дипломирането. 

математическата гимназия

математическата гимназия

С артистична програма, танци, музикални изпълнения, искрени признания и просълзяващи послания, ярките, умни и талантливи деца от общо шестте паралелки на 12-ти клас благодариха на своите учители за отдаденото време и усилия. 

математическата гимназия

Финалът на символичното изпращане на Випуск 2019 беше сложен с традиционно българско хоро, на което се хванаха всички зрелостници. Бургаската Математическа гимназия е едно от най-награждаваните, заради своите талантливи ученици и силни преподаватели училища.

математическата гимназия

математическата гимназия

Възпитаниците на ПМГ "Акад. Никола Обрешков" могат да се похвалят с дългогодишно световно признание, печелили десетки титли в областта на природните науки. А вчера показаха, че уменията и знанията им, прекрасно се съчетават с артистичен талант. 

Последно на сцената с танц излезе класът на любимия на много випуски преподавател Антоанета Великова - 12 "Е" (Вижте видеото). Това е и едно от малкото учебни заведения, в които за седма поредна година абитуриентите се отказват от суетата по баловете и налагат пътуваното в най-важната нощ с автобус от градския транспорт. 
 

Изпращането на абитуриентите от ПМГ “Акад. Никола Обрешков”

Публикувахте от Дарик Радио Бургас в Петък, 10 май 2019 г.