/ iStock/Getty Images
Любими бургаски брандове ще се включат в първото издание на Burgas Fashion night на 15 юли, от 19:30 часа. Събитието се организира от Лазарина Михайлова и се реализира с подкрепата на Община Бургас.

Елегантност, класа, ефирност, красота - добре дошли в света на модата! Изяществото и стилът ще прибавят повече лятно настроение и ще завладеят всеки с вкус и усет към красивата визия.

Започва „Джаз в Бургас 2021“

Този четвъртък зала „Георги Баев” на КЦ „Морско казино” ще се превърне в моден подиум за шикозни тоалети на утвърдени дизайнерски марки, а публиката ще се наслади на едно наистина класно събитие. Над 50 атрактивни дизайнерски решения ще бъдат показани на ревюто.

Дизайнерите ще приковат вниманието на гостите с пълен спектър модни изкушения от официални рокли за светски събития, през бизнес/делово и ежедневно облекло до плажна колекция от ефектни бански костюми.

Община Бургас

В дефилето ще бъдат представени пет познати и утвърдени модни къщи - „Emozione” с дизайнер Мария Танева, „Dioma” с дизайнер Мария Диомова, елегантните и стилни дамски облекла на „Intezzamoda/Urban Wear” на Борислава Йорданова, модният бранд „Maestra”, създаден от Ралица Русева. Бутиково дамско бельо ще представи и дизайнерката Лазарина Михайлова от „nuXta”.

Тоалети ще бъдат предтсвени от моделите на INTER MODEL'S.