"Надяваме се всички хора, които ни помогнаха, да продължават да ни подкрепят. Защото това е само началото на нашата борба“, каза Владислава Демерджиева.
"Надяваме се всички хора, които ни помогнаха, да продължават да ни подкрепят. Защото това е само началото на нашата борба“, каза Владислава Демерджиева. / Снимка: Мелкон Задикян, Дарик радио - Бургас
Имаме нужда от вашата подкрепа...
95682
Имаме нужда от вашата подкрепа...
  • Имаме нужда от вашата подкрепа...
„Велина е силно дете. Нейната борба започна, когато беше едва на два месеца. Тогава претъпря първата си операция за поставяне на клапа в главата заради хидроцефалия.  Детето има такова силно желание за всяка глътка въздух и аз зная, че ще се справи. Но сега е важно да има достатъчно хора, които да се борят заедно с нас...“- С тези думи от ефира на Дарик Югоизток Владислава Демерджиева, майка на 1-годишната Велина, покосена от опасен тумор в мозъка, призова всички, в чието сърце има милосърдие и доброта, да помогнат за спасяването на живота й.
Туморът в мозъка на Велина се разраства все повече и операцията не търпи отлагане. Турска клиника се наема да я извърши, но срещу сума, непосилна за майката. Благодетели бързо откликват на апела за помощ и парите са събрани. „Сумата, която искаха от турската болница от 22 000 евро вече е преведена по сметката на болницата. За съжаление, битката за живота на Велина тепърва предстои. Тепърва започват сложните процедури- разширена биопсия, при която да бъде отстранена само част от тумора, трябва да се направи хистологията на образованието... Лечението ще е дълго. Надяваме се всички хора, които ни помогнаха да продължават да ни подкрепят. Защото това е само началото на нашата борба“, каза Владислава.
 
Чуйте още от разговора на Женя Гайтанджиева с майката в звуковия файл: