Kosheen ще дойдат на MTV фестивала в Бургас
Kosheen ще дойдат на MTV фестивала в Бургас / netinfo

Суперпопулярните британци "Kosheen” потвърдиха, че ще вземат участие в музикалния фестивал "Spirit of Burgas”. Групата ще пее край морето на 17 август.
Сформирани през първите години на новото хилядолетие, днес "Kosheen” са водеща сила на световната музикална сцена. Милиони младежи си тананикат въздействащите мелодии на хитовите им сингли Catch, Hide U, Hungry, Harder, All In My Head, Wasting My Time, Overkill (Is It Over Now?). Стилът на "Kosheen” е смесица от трип-хоп, дръм енд бейс и рок. Членовете на групата са родом от Бристол, Англия. Зад вече наложената на пазара марка "Kosheen” стоят Марки Събстънс (роден Марк Морисън, 1974 г.), Дарън Декоудер (роден Дарън Бийл, 1974 г.) и Шиан Евънс (1973г.). Името на групата представлява комбинация от японските думи за стар - "ko“ и ново - "shin“.

Партньорите на Община Бургас от MTV споделиха, че приятните изненади не са свършили и скоро ще бъде обявено името на друга световноизвестна група, която за първи път ще се представи в България на бургаския фестивал. Очертава се "Spirit of Burgas” да се превърне в най-горещото музикално събитие в Европа това лято. Билети за "Spirit of Burgas” се продават on-line в сайтовете www.ticketstream.bg и www.eventim.bg. На промоционална цена от 88 лв. за трите дни на фестивала в интернет са пуснати 1 000 билета. След тяхното изчерпване ще се продават 3-дневни билети по 99 лв. и еднодневни по 39 лв. По-късно билети ще се продават на специални пунктове, както и на самия вход на фестивалното градче в Бургас. Тридневният билет, купен на място, ще струва 129 лв., еднодневният 45 лв., а късният билет за денсманиаци - 25 лв.