Граждани издирват мистериозна жена чрез социалните мрежи
След поредицата от случаи на отровени кучета и котки по улиците на Бургас, във Facebook се появиха кадри на жена, за която се подозира, че е поставила отровата. Родители в района са притеснени, защото разхвърляната отрова носи риск най-вече за децата, съобщава NOVA.

Отвличат ли се животни, за да бъдат препродадени? (ВИДЕО)

Домашният любимец на Диана е загинал след като е погълнал от отровата. „Излязох сутринта, за да си разходя кучето, което беше на повод. Доближи се до едно дърво и помислих, че само ще го подуши.

След миг обаче видях, че има някаква кутия със синьо вещество. Аз го дръпнах, но той успя да погълне малко от него”, разказва тя. „След 50 метра започна да залита, а от устата му излизаше пяна. Веднага тръгнахме към ветеринаря. През цялото време се тресеше. 10 минути по-късно почина”, каза още тя.

Задържаха мъж за брутално насилие над куче (ВИДЕО)

„Искаме да разберем кой хвърля тази отрова и да има наказание. Никой няма право да разхвърля такава силна отрова по улиците. Имаме данни за жената, надяваме се всичко да се разкрие”, коментира Тамара, която е една от споделилите във Facebook кадрите на жена, за която се подозира, че е поставила отровата.
nova.bg