Кирил Добрев
Кирил Добрев / Снимка: Пресцентър-БСП
„Сами не можем. На тези избори разбрахме, че за да постигнем успех, трябва  на  наша страна да застанат хората. Залагам на тази кампания разумът в БСП да надделее, да спрем поколенчески и всякакви други възможни битки, защото вече две поколения фира дадохме. Хайде поне за следващото поколение да обединим усилия, да подадем ръце и да знаем, че единствената  алтернатива на това безумно управление, което има държавата, е  БСП“. Това заяви в Бургас зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев, съобщава пресцентъра на партията.

Добрев присъства на заседанието на Областния съвет на левицата, където беше направен анализ на резултатите от местните избори. Имаме добри примери в Бургас затова как трябва да правим кампания, имаме и лоши примери как не трябва да се прави“, обобщи Добрев.

"Ако обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията е поставено на карта. Привличането на нови, млади хора, привличането на граждански организации близо до нас, е жизнено важно за спасението на партията", каза още той.