/ МВР
Полицията иззе незаконно притежавани оръжия, боеприпаси  и пари при претърсване в дома на Бенчо Бенчев - зам.-председател на Общинския съвет в Бургас от БСП, съобщиха от МВР.
 

акция
МВР


акция
МВР


акция
МВР


МВР публикува ексклузивни кадри. Домът му се намира в бургаския комплекс „Меден рудник”. 
 

Иззеха незаконни оръжия, боеприпаси и пари от дома на общинския съветник Бенчо Бенчев
МВР


акция
МВР


акция
МВР


акция
МВР


акция
МВР


Бенчев е един от българите, арестувани в хотел в Истанбул, заедно с издирвания с червена бюлетина на Интерпол Димитър Желязков-Митьо Очите

7 българи, арестувани с Митьо Очите в Турция, са предадени на МВР (ОБЗОР)
 

акция
МВР


акция
МВР


Продължават процесуално-следствените действия срещу организираната престъпна група, действала на територията на Бургас и областта, неутрализирана при съвместни действия на служители от ГДБОП и ОД НА МВР-Бургас, под наблюдението на Специализираната прокуратура, съобщиха от МВР.

БСП се разграничава от Бенчо Бенчев и настоява да напусне ОС на Бургас незабавно

Днес бяха извършени претърсвания и изземвания в жилището на мъж, който е с наложено полицейско задържане до 24 часа. Специализираната прокуратура преценява събраните доказателства за евентуалната му съпричастност към организираната престъпна група (както и на други, доведени от Република Турция) и повдигането на обвинения.
 


Дарик-Бургас припомня, че, Бенчев беше задържан заедно с бившия депутат Несрин Узун и още петима души в хотел "Рамада" на площад "Таксим" в Истанбул. В стая, наета именно от Бенчо, спял и обявеният за издирване Димитър Желязков-Очите.

Арестуваха Митьо Очите в Истанбул
 

акция
МВР


акция
МВР


Той не бил регистриран като гост на хотела. Бенчев, Узун и петимата им спътници бяха предадени от Турция на българските власти. В момента те са с 24-часово полицейско задържане и се разпитват в Областната дирекция на МВР-Бургас.

Оставиха за постоянно в ареста петима задържани при акцията в Бургас (ВИДЕО)

Бенчо Бенчев е сред съдружниците в охранителната фирма, която Димитър Желязков консултира.