/ Община Бургас
Кулинарният фестивал започва с много вкусни street food предложения и представления
Ицо Хазарта пристига в Бургас, за да се качи на сцената на Street Food & Music Festival, съобщиха от Общината.

Разходете се из Бургас виртуално, а после ви очакваме на живо

Фестивалът ще се проведе на Пристанището днес и на 6 август, а програмата му е повече от страхотна - музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки. Входът, както винаги е свободен.

Концертът на легендарният рапър, известен с безкомпромисния си език, започва в 20:30 часа. Преди нещо на сцената ще видим MINNA и Кристина Дончева, която след като превзе няколко музикални формата е готова да завладее отново и родната бургаска публика.

Музикалната щафета ще поеме рок дамата на българската музика Милена, която пристига заедно с бенда си, за да превърне в рок арена Пристанище Бургас. Днес не трябва в никакъв случай да пропускате и SitDown Comedy шоуто на новия комедиен феномен на България - Врачка Илия, което започва в 19:15 часа.

Вечерта ще завърши с лятно кино и диджей парти на DJ Ramsey Hercules, а утре - 6 август 2020, програмата на Street Food & Music Festival е още по-атрактивна. Очакват ни нови кулинарни демонстрации, които започват в 17:00 часа, а час по-късно на сцената се качват актьорите от новия филм на Виктор Божинов, посветен на култовата рок група от 80-те - "Жигули". Една от сцените във филма ще бъде заснета на фестивала ни, така че не пропускайте възможността да станете част от публиката на този филмов концерт!

През август: Бургас без никаква конкуренция е №1 по музикални събития у нас

Ако не можете да си представите Димитър Рачков като рок музикант - елате да го видите. Освен него във филма участват още актьорите Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев - Геро, Лилия Маравиля, Август Попов, Параскева Джукелова и други.

След тях програмата ни продължава с Илин Папазян и Джанго Зе, лятно кино и Warm Up Spice Party с DJ Chichanes. Входът е свободен.
 
Цялата програма на вкусния морски фестивал може да разгледате тук - https://bit.ly/3hMPmZW