Сватбена агенция „Брилянтин“ в партньорство с флориста Диана Теодосиева, спечели наградата на публиката в категорията „Добри практики флорист и сватбена агенция”.
Сватбена агенция „Брилянтин“ в партньорство с флориста Диана Теодосиева, спечели наградата на публиката в категорията „Добри практики флорист и сватбена агенция”. / netinfo
Сватбена агенция „Брилянтин“ –Бургас  покори сърцата на публиката в първия „Бал на цветята”. Събитието на  Асоциацията на Флористите в България (АФБ ) събра най-добрите в бранша - флористи, сватбени агенции, фотографи и производители на цветя.

На церемония в столицата бяха раздадени и първите отличия на АФБ. В конкуренция със сватбени агенции от цялата страна, „Брилянтин“ в партньорство с флориста Диана Теодосиева, грабна наградата на публиката в категорията „Добри практики флорист и сватбена агенция”.

флористи
netinfo

„От името на целия екип искам да изкажа благодарности и адмирации към Асоциацията на флористите в България за привилегията да сме тук. За нас е чест да сме сред най-добрите.Най-голямото признае за нас винаги е било удовлетвореността от свършената работа“, каза при получаването на приза Силвия Танева, собственик на сватбен център „Брилянтин“.

флористи
netinfo