Даровитата Кристина Дончева от Бургас на четвъртфинал на „Големите надежди
Даровитата Кристина Дончева от Бургас на четвъртфинал на „Големите надежди / Големите надежди, Нова телевизия

Талантливата Кристина Дончева от Бургас, която зашемети журито на "Големите надежди" в първия етап на шоуто, утре ще се изяви по време на втория четвъртфинал на предаването заедно с още девет даровити деца, класирали се за този етап.

Ден преди утрешния лайв, асистентката на Драго Симеонов в предаването по Нова - Ахинора, даде съвети на колегата си Любо Киров как да бъде водещ тази сутрин в "Здравей, България". Поводът е, че само след няколко дни Любо ще влезе в ролята на водещ на тазгодишните музикални награди на БГ Радио. Музикантът се подготвя усилено за новото си амплоа, като приема напътствия от малката си колежка от "Големите надежди".

Ахинора отправи и специално предизвикателство към гостите в студиото на сутрешния блок по Нова днес - радио водещите Богдана Трифонова - Боги и Симеон Колев - Симо - да изпеят своята любима българска песен.

Още българска музика ще чуем и утре, точно в 20.00 ч., когато „Големите надежди" отново ще се завърнат в ефира на Нова.

За да докажат, че заслужават да продължат напред към полуфиналите, на сцената на предаването ще излязат още двама стипендианти на фондация Димитър Бербатов, финалист от „Сан Ремо Джуниър", призьор от детския песенен конкурс „Евровизия", дамски квартет от Севлиево.

Как ще се представят новите десет надежди във втория концерт от четвъртфиналната фаза, с кои изпълнения ще изненадат зрителите и кой ще впечатли журито, ще стане ясно на 7 май в „Големите надежди" по Нова.