Дантели в червено и цвят мента за булки 2017
Дантели в червено и цвят мента за булки 2017 / снимка, Веселин Максимов
Дантели в червено и цвят мента за булки 2017
85569
Дантели в червено и цвят мента за булки 2017
  • Дантели в червено и цвят мента за булки 2017

Булченски рокли с акценти от червена дантела, беж, или пък с цвят мента ще са хит за сватбен сезон 2017. Това сподели в предаването "ЛаМалена" по Дарик Югозток, Силвия Танева - собственик на сватбен център "Брилянтин" в Бургас. Наскоро тя се завърна от Барселона, където присъства на представянето на най-новата колекция за 2017 на световния гигант в булченската мода Pronovias Fashion Group, с поредните невероятни модели на White One by Pronovias Fashion Group и St. Patrick.
Според Силвия Танева и в декорацията, и в роклите на моделите за сватбен сезон 2016 продължава да присъства романтичната дантела и нежния тюл. Цветовете обаче все повече залитат от класическото бяло към беж и екрю. В декорацията пък отново се намества шаби шик и нежните пастелни тонове на синьото и розовото.
Според собственичката на единствения в Южна България сватбен център, предлагащ комплексни услуги за най-вълнуващия ден на влюбените, българите залагат все повече на модерно парти за сватбата си. За сметка на тях, Силвия Танева отчита, че сънародниците ни зад граница се връщат в България за да организират тържествата си според старите родни традиции и обичаи.