/ Снимка: Лалка Димитрова
„Аз не съм чак толкова лош човек. Никога не съм вършил някакви престъпления", обяви пред състав на бургаския окръжен съд 27-годишният Дани Джеймс, който нападна трима души в хотел в Слънчев бряг по-рано този месец.

Англичанинът, който нападна възрастен човек в Слънчев бряг: Съжалявам

Британският турист, който беше задържан и в последствие обвинен в нанасяне на средна телесна повреда спрямо трима души, се разкая за извършеното и заяви: "...идвам в България вече десет години. До този момент не съм имал контакт с полицията. Това не бях аз.".

Бърз съд за англичанин, пребил инвалид в Слънчев бряг

Според адвоката му Джеймс бил изключително разстроен. До сълзи го докарала и обстановката в българския арест. "Той не е осъждан никога. Разкайва се искрено”, заяви защитникът на Дани Джеймс.

Дани Джеймс Нот беше арестуван миналата седмица след ръкопашна схватка с трудно подвижен възрастен човек в хотел в "Слънчев бряг". Днес британецът поиска да бъде пуснат на свобода срещу парична гаранция. Засега обаче магистратите решиха той да остане в ареста - поне докато не докаже, че баща му притежава имот в България, където да бъде открит за нуждите на разследването.