Пострадалите са отказали хоспитализация
Три инцидента с мотори в Бургаско само за ден.


Непълнолетен, без книжка и пиян катастрофира с мотор в Стара Загора

Първото ПТП е станало по пътя Малко Търново – Бургас поради движение с несъобразена с пътните условия скорост. Мотористът самокатастрофира, преобръщайки се в ляво на пътното платно. Моторът с пловдивска регистрация е бил управляван от 48-годишен варненец. Мъжът е получил фрактура на реброто и лявата ръка. Той е прегледан в УМБАЛ – Бургас. Пострадала е и неговата спътничка и съпруга, която с контузно-разкъсна рана на главата. Тя също е прегледана в УМБАЛ, като двамата са отказали хоспитализация.

На същото място, по същото време и по същите причини самостоятелно катастрофира още един мотоциклет, при това от същата марка - "Кавазаки 3400“. Той е бил управляван от 23-годишна варненка - дъщеря на водача на първия мотор. Тя не е получила сериозни наранявания.

Кола удари мотор в Царево, жена е настанена в болница

Около 20 часа на кръстовището на улиците "Александър Стамболийски“ и "12-та“ в бургаския квартал "Ветрен“, лек автомобила "Мазда 6“, с бургаска регистрация, управляван от 43-годишен бургазлия при извършване на ляв завой допуска пътен инцидент с движещия се направо мотоциклет "Кавазаки“, управляван от 37-годишен мъж от село Брястовец.

Мотоциклетистът е получил контузия на коляното, китката и стъпалото. Той е прегледан в болница "Дева Мария“ и е освободен за домашно лечение.