Гласуват удължаване договорите за наем на кабинети в МБАЛ - Гоце Делчев
Гласуват удължаване договорите за наем на кабинети в МБАЛ - Гоце Делчев / netinfo
Три постоянни комисии към Общинския съвет в Гоце Делчев заседават през днешния ден.

Стратегия за управление на общинската собственост за периода 2008 г. – 2011 г. ще приеме комисията по селско стопанство и природни ресурси тази сутрин.

От 14.00 ч. комисията по здравеопазване, социално дело, масов спорт и туризъм ще решава за удължаването срока на договорите за наем на лекарски кабинети в МБАЛ “Иван Скендеров” и осигуряване на собствено финансово участие за проект “Подобряване на енергийната ефективност на МБАЛ “Иван Скендеров”. Членовете на комисията ще се запознаят с финансово-икономическия анализ на болницата към 30 юни тази година.

На утрешното заседание се очаква да бъде взето решение за завишаване на средната месечна заплата в “Дневен център за деца и младежи с увреждания “Символ на любовта” в Гоце Делчев.

Комисията по общинска собственост, приватизация, следприватизационен контрол и управление на общинските дружества ще разгледа изменения на Наредба № 4 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на общината.

Ще бъде взето решение за предоставяне на помещения за безвъзмездно управление на Дирекция "Социално подпомагане", Ресурсен център за подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на децата и ученици със специални образователни потребности и на Министерството на извънредните ситуации.

В дневния ред е заложено и обсъждане на промяна цените на услугите, извършвани от ОП “Гробищни паркове” и закупуване от община Гоце Делчев на недвижим имот за изграждане на Пречиствателна станция за отпадни води.