Червен килим за наши театрали
Червен килим за наши театрали / Пресцентър

На площада пред културния дом в Разлог кметът  Красимир Герчев посреща на 24 юни театралните звезди на България. Те ще преминат по червен килим под аплодисментите на техните фенове.

Сред официалните гости на театралните празници в Разлог са Асен Шопов - режисьорът на "Да се провреш под дъгата", Мартина Вачкова, Катерина Евро, Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин. В планинския град идват още Владимир Люцканов - директор на Младежкия театър, Бина Харалампиева - директор на театър "Зад канала" и режисьор на "Господин Балкански".

От 24 до 30 юни жителите и гостите на Разлог ще се потопят в магията наречена театър. Афишът на театралните празници в Разлог „Звездите на театъра”  съдържа едни от на най-добрите театрални представления за сезона.

Всичко започва на 24-ти с представлението "Да се провреш под дъгата" на Народен театър "Иван Вазов". Представлението ще разкаже историята на петима безнадеждно болни от туберкулоза мъже в разцвета на силите, настанени в планински санаториум. И петимата са с различни професии и противоположни характери, морал, разбирания за живота и света, и петимата са разядени от цинизъм, отчаяние, безверие и животинска жажда за живот.