/ МВР
Областната дирекция на МВР в Пазарджик отличи 127 служители от структурите си за добрата им работа и постигнатите резултати по случай празника на вътрешното министерство 5 юли. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в града.

На тържествената церемония в заседателната зала на дирекцията присъства целият ръководен състав. Директорът старши комисар Петко Шотлеков поздрави служителите за празника, пожела им все така усърдно и отдадено да работят в името на общественото благо, за сигурността и спокойствието на хората.

С една от най-високите награди – почетен знак на МВР III степен бяха отличени началникът на районното управление в Панагюрище главен инспектор Николай Барбалов и началникът на сектор „Пътна полиция“ главен инспектор Асен Гешев.

С колективна парична награда са наградени служителите от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и полицейски участък „Изток“. Парична награда е присъдена и на служител от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“. С „писмена похвала“ директорът на областната дирекция старши комисар Петко Шотлеков е наградил 99 служители от различни структурни звена в цялата област. Десет грамоти от Административния секретар на МВР бяха връчени на служители от администрацията.