Свалихте ли си мобилното приложение на Dariknews.bg
Свалихте ли си мобилното приложение на Dariknews.bg / netinfo

Новинарският сайт Dariknews.bg, който е сред лидерите в информационното обслужване в България, вече има свое мобилно приложение, налично за Android и iOS.

С него новините са на един клик разстояние. Благодарение на приложението ще можете бързо и лесно да научите последните новини от България и света - от политика до шоубизнес, гледните точки, реакциите, коментарите и анализите към събитията и процесите у нас и в чужбина.

Свалете приложението за Android ТУК

Свалихте ли си мобилното приложение на Dariknewsbg
netinfo

Уникалното предимство е, че чрез специалните регионални страници имате директен достъп да следите потока новини и на местно ниво в 18 града на страната - София, Варна, Пловдив, Благоевград, Сливен, Хасково, Русе, Бургас, Габрово, Добрич, Шумен, Враца, Кюстендил, Плевен, В. Търново, Ст. Загора, Кърджали и Разград.

Свалете приложението за iOS ТУК

Свалихте ли си мобилното приложение на Dariknewsbg
netinfo

В допълнение на традиционните статии можете да „погледнете" към случващото се и благодарение на богатото съдържание от видео и снимки.

За да се наслаждавате на бързия достъп и чудесната визия на новините, можете да изтеглите безплатно приложението Dariknews.bg от тук: за Android и за iOS.

Свалихте ли си мобилното приложение на Dariknewsbg
netinfo