Очаквайте скоро: Новата визия на Dariknews.bg
Очаквайте скоро: Новата визия на Dariknews.bg / Dariknews.bg

Броени дни остават до пускането на новата визия на новинарския сайт Dariknews.bg.

Крайно време беше да променим Dariknews.bg, защото за нас беше важно дизайнът да е такъв, че вие, нашите читатели, да имате едно положително преживяване, сърфирайки из него. Направихме го по-функционален, заложихме на красиви големи изображения и на кратки послания, изписани с едър и цветен шрифт.

С новата визия вече ще можете бързо да научите последните новини от България и света - от политика до шоубизнес.

"Ексклузивна разходка" из новия Dariknews.bg

От скритото меню лесно ще достигнете до информационния поток от рубриките, от които се интересувате: България; Свят; Бизнес; Интервю; Коментар; Любопитно; Общество и разбира се да разгледате нашите галерии.

Очаквайте скоро Новата визия на Dariknewsbg
netinfo

От бутона „Региони" можете да следите потока от новини и на местно ниво в 18 града на страната чрез специалните ни регионални страници за: София, Варна, Пловдив, Благоевград, Сливен, Хасково, Русе, Бургас, Габрово, Добрич, Шумен, Враца, Кюстендил, Плевен, В. Търново, Ст. Загора, Кърджали и Разград.

Оставаме верни на нашия стил и на първите 9 позиции ще намерите най-важните новини от деня.

Но какво е ден без усмивки - за целта сме подготвили специално блокче с любопитни и интересни статии, както и забавни галерии.

Какви са новините през последния час - лесно ще разберете от „секцията" с последни новини.

Очаквайте скоро Новата визия на Dariknewsbg
netinfo

Специално място на хоумпейдж заемат и регионалните новини. Чрез падащо меню можете да настроите региона, за който искате да следите информационния поток. След това всеки път, когато влезете в сайта, в карето ще ви се показват новините от града, който сте избрали.

Очаквайте скоро Новата визия на Dariknewsbg
netinfo

 

Ако искате да се откъснете от новините, можете да го направите чрез нашето „цветно" блокче - да се посмеете с вица на деня, да прочетете какво ви вещаят звездите в Хороскопа, да разберете какво ще бъде времето в следващите дни, да узнаете какви са спортните новини и да видите на живо чрез Камерите какво се случва на възлови точки в големите градове и курорти у нас.

Очаквайте скоро Новата визия на Dariknewsbg
netinfo

Мобилната версия на Dariknews.bg

Все по-голям е процентът на българите, които сърфират из Интернет чрез мобилните си устройства. Следвайки тази тенденция оптимизирахме и мобилната версия на новинарския сайт Dariknews.bg, за да ви предложим бърз достъп до качествена информация по най-удобния за вас начин.

Очаквайте съвсем скоро „новите дрехи" на новинарския сайт Dariknews.bg!