Сам Бринтън
Сам Бринтън / Getty Images
За първи път във федералното правителство на САЩ ще работи небинарен човек на ръководна позици, съобщи Vesti.bg. Джо Байдън назначи в администрацията си Сам Бринтън, който ще бъде заместник на помощник-секретаря по отработеното гориво и ядрените отпадъци в отдела по ядрена енергия към Министерство на енергетиката в САЩ.

Бринтън, който използва местоимението „те“ за себе си, заяви в публикация в LinkedIn, че вярва, че ще бъдат „първият полово гъвкав човек на ръководен пост във федералното правителство“. 

Сам Бринтън
Getty Images


„В тази ми роля, ще правя всичко, за което съм мечтал, ръководейки усилията за решаване на предизвикателствата пред нацията с ядрените отпадъци. Ще направя всичко възможно да вкарам новаторска мисъл в тази държавна роля.

Да, знам, че няма да е лесно. Да, осъзнавам, че това е огромно предизвикателство. Да, готов съм да поема това. Не можете да си представите колко съм развълнуван. Нервен, но толкова, толкова развълнуван“, споделя Бринтън. 

Сам Бринтън
Getty Images

Бринтън, който има магистърска степен от Масачузетския технологичен институт, пише в биографията си в LinkedIn, че работят за „Решаване на световните предизвикателства с #NuclearWaste и защита на ЛГБТК младежите от #ConversionTherapy. 

В момента те работят като директор на глобалната политическа стратегия в Deep Isolation, компания за събиране и рециклиране на ядрени отпадъци.

Сам Бринтън
Getty Images

Бринтън е непреклонен що се отнася до правата на ЛГБТ+ общността и има дълга история на публична демонстрация на своите сексуални фетиши, които включват ролевите игри на животни.

Сам Бринтън
Getty Images


Те са изнасяли лекция за „изследването на фетишите“ в Политехническия институт Rensselaer през 2017 г., в която споделя собствения си опит с „игра на кученца“, доминацията и как безопасно да душат партньора си. 

Освен това те (Сам Бринтън) споделил за свое преживяване, в което вързал партньора си като маса и вечерял върху него, докато гледали Star Trek. 

Сам Бринтън
Getty Images

Vesti.bg