Продължението на култовия сериал „Сексът и градът“ остана без един от най-колоритните си персонажи – Саманта Джоунс, но ще се сдобие с полово неутрален герой.

Вижте актрисите от „Сексът и градът“ преди 20 години (СНИМКИ

В десетте епизода на поредицата, озаглавена "И просто така..." (And Just Like That...), ще има персонаж от небинарен пол, разкриват от платформата HBO Max, която ще излъчва сериала.

В ролята на Че Диаз влиза актрисата Сара Рамирез, която зрителите познават като д-р Кали Торес от „Анатомията на Грей“.
Че е полово неутрален комик, когото Кари, Миранда и Шарлот ще определят като „те/тях“.

Деми Ловато се обяви за небинарна: Не се определя нито като жена, нито като мъж

Темата за пандемията от COVID-19 също ще бъде част от сюжета, разкри Сара Джесика Паркър, която не само играе главната роля, но е и продуцент на поредицата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Що се отнася до отказа на Ким Катрал отново да влезе в ролята на Саманта Джоунс, актрисата споделя, че заместник на скандалната героиня няма да има. „Не търсим човек за четвърта роля – имаме си Ню Йорк“, обяви Сара Джесика Паркър, като уточни, че ще има куп нови персонажи, просто никой от тях няма да е в ролята на „заместник“ на Саманта.

Сара Джесика Паркър на 56: Неподражаемият стил на актрисата през годините (СНИМКИ)

За новия „Сексът и градът“, както всички наричат сериала „И просто така...“, стана ясно в началото на 2021 година. HBO Max обяви, че новата поредица ще е с участието на Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, но героините им ще са с 20 години по-възрастни.

Изглеждаха като приятели, оказаха се врагове: Ким Катрал и Сара Джесика Паркър

Новият сериал ще е с 10 епизода с продължителност 30 минути.