/ ThinkStock/Getty Images
Бутилка, хвърлена в морето от майката на жертва на атентата в Манчестър през 2017 г. и включваща послание, с което се почита загиналата й 14-годишна дъщеря, бе намерена на плаж в Южна Италия, предаде Франс прес като цитира в. "Кориере дела сера".

Писмо в бутилка стигна от Северна Каролина до Ирландия

На 22 май 2017 г. 22-годишният британец с либийски произход Салман Абеди взриви бомба на излизане от концертна зала, като причини смъртта на 22-ма души - 7 деца и 15 възрастни, а ранените бяха над 100.

Хвърлената в морето бутилка е с етикет със снимката на усмихнато младо момиче, над която има надпис "В памет на Сорел Лечковски, 8 февруари 2003 - 22 май 2017".

Семейство от Варна си намира приятели с писмо в бутилка

Бутилката бе намерена тази седмица на плаж в областта "Пулия" от кмета на градчето Морчано ди Леука. Той се е ангажирал да открие семейството и да го покани да дойде тук, за да му бъде предоставена бутилката.

Откриха най-старото писмо в бутилка в света

"В мига на твоята смърт сърцето ми се раздели на две - едната част е изпълнена с болка, а другата умря заедно с теб", пише в посланието. "Събуждам се нощем, когато всички спят, и ходя просълзена по улиците на спомените. Лесно е да си спомня за теб. Правя го всеки ден, но ми липсваш, а болката в сърцето няма никога да ме напусне."

Бутилката съдържа също виолетова гривна, върху която е гравирано името на момичето.
БТА