Над 20 души загинаха, а десетки бяха ранени при взрив на концерт на Ариана Гранде в Манчестър. Зрителите на концерта са били предимно тийнейджъри и млади хора.
Над 20 души загинаха, а десетки бяха ранени при взрив на концерт на Ариана Гранде в Манчестър. Зрителите на концерта са били предимно тийнейджъри и млади хора. / Guliver/Getty Images
Поп звезди изразиха своята съпричастност с пострадалите в Манчестър в края на концерта на Ариана Гранде, вследствие на самоубийствения атентат с много жертви и ранени, предаде Франс прес.

Всичко за атентата в Манчестър четете тук

Американската певица написа в Twitter: "Аз съм разбита! От цялото си сърце ви казвам, че страшно ми е мъчно. Просто нямам думи!". Ариана сподели своята печал в акаунта си, следван от 45 милиона нейни последователи.
Много от приятелките на Ариана изразиха своята солидарност с пострадалите и техните близки. Ники Минаж, която пее в няколко парчета на Гранде, сред които и мега хита "Bang Bang", написа следното:

"Сърцето ми е наранено заради Ариана и заради всички семейства, засегнати от тази трагедия в Обединеното Кралство. Невинни хора загубиха живота си. Това дълбоко ме натъжава!"
Кралицата на американския поп Тейлър Суифт, също близка приятелка на Гранде, ѝ засвидетелства "цялата си любов". "Моите мисли, моите молитви и моите сълзи са за всички, засегнати от трагедията в Манчестър тази вечер!", написа Суифт в Twitter.
От своя страна Кейти Пери сподели в мрежата за "разбитото си сърце заради пострадалите и техните семейства, за това накъде е тръгнал този свят!" Посланието ѝ бе придружено с емотикон на тъжно и загрижено лице.
 Тероризъм срещу деца: Атентат на концерт на Ариана Гранде
БТА