Ариана Гранде планира да преустанови турнето си след атентата в Манчестър в края на нейния концерт
Ариана Гранде планира да преустанови турнето си след атентата в Манчестър в края на нейния концерт / БГНЕС
Американската певица и актриса Ариана Гранде планира да преустанови турнето си след атентата в Манчестър в края на нейния концерт, съобщи сайтът TMZ, цитиран от ТАСС.

Според този източник Гранде все още не може да дойде на себе си, след като узнала, че от взрива са загинали толкова хора. Зрителите на концерта са били предимно тийнейджъри и млади хора.

Терор в Манчестър: Десетки загинали при взрив на концерт на Ариана Гранде

Концертното ѝ турне предвиждаше на 25 и 26 май Ариана да изнесе концерти в Лондон на стадиона "02", разположен в центъра на развлекателния комплекс на полуостров Гринуич.

По всяка вероятност те ще бъдат отложени поради две причини - заради застрашената безопасност на певицата и заради психологическото ѝ състояние.

Всичко за атентата в Манчестър четете тук

След гастролите във Великобритания американската поп изпълнителка планираше гастроли в Белгия, Полша,Германия, Швейцария, Франция и други страни. Графикът на турнето ѝ "Dangerous Woman" беше плътно запълнен до месец септември.

Взривът в Манчестър избухна веднага след като Ариана Гранде напусна сцената в края на концерта. Бомбата се взриви недалеч от входа на арената в Манчестър, през който зрителите напускаха покрития стадион. Самата 23-годишна изпълнителка не пострада, но призна, че е шокирана от случилото се.

"Аз съм разбита! От цялото си сърце ви казвам, че страшно ми е мъчно. Просто нямам думи!", написа изпълнителката на своята страничка в Twitter.
 
БТА