Година след като британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се оттеглиха от кралските си ангажименти и се преместиха в Лос Анджелис, музеят на Мадам Тюсо реши, че мястото на восъчните им фигури вече е в зоната с холивудските знаменитости, съобщи Ройтерс.

Какво име ще изберат за дъщеря си принц Хари и Меган Маркъл?

Херцозите на Съсекс заживяха независимо, преместиха се в САЩ и сключиха договори с "Нетфликс", "Спотифай" и "Епъл". Восъчните им фигури вече не са в кралската зона на музея на Мадам Тюсо в Лондон. "Хари и Меган са в друга зона, музеят на Мадам Тюсо в Лондон премести фигурите им в съвършено новата зона Наградно парти, за да отбележи преместването им от Фрогмор в Холивуд", се посочва в изявление на музея.

Популярността на Хари и Меган спадна рязко във Великобритания

По-късно този месец се очаква премиерата на стрийминг платформата "Епъл Ти Ви +" на документална поредица за психичното здраве с водещи принц Хари и Опра Уинфри.
Преди премиерата принц Хари участва в подкаста "Армчеър експърт" на американския актьор Дакс Шепърд и сравни живота си като кралска особа с "Шоуто на Труман" - филм за човек, който против волята си расте като главен герой в световноизвестно риалити шоу.

Кралските усмивки, от които като че ли не е останала и следа (СНИМКИ)

Принц Хари разкри също, че когато започнал да излиза с Меган, се срещали в супермаркет, за да избегнат папараците и че двамата се радват на повече свобода, откакто са се преместили в Калифорния със сина си Арчи. 
БТА