Според прогнозите на букмейкърите принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще кръстят дъщеря си на принц Филип, пише сайтът на сп. "Пийпъл".

Двойката съобщи през февруари, че очаква второ дете и впоследствие разкри, че бебето ще е от женски пол.

"Да има момче, а после момиче - какво повече може да си пожелае човек?", сподели принц Хари.

Кралските усмивки, от които като че ли не е останала и следа (СНИМКИ)

След кончината на принц Филип, който си отиде на 9 април на 99-годишна възраст, букмейкърите от "Ладброукс" отчетоха увеличаване на популярността на името Филипа, вследствие на което намалиха коефициентите за залагане на него до 3/1. Ако решат да отдадат почит към принц Филип, Хари и Меган няма да са единствените. Братовчедките на Хари, принцеса Юджини и Зара Тиндъл, почетоха дядо си непосредствено преди кончината му, давайки на новородените си синове средно име Филип.

Напук на протокола: Кралската двойка, която не спира да показва любовта си (СНИМКИ)

Възможно е принц Хари и Меган Маркъл да решат да отдадат почит и към принцеса Даяна и кралица Елизабет Втора. Коефициентите за двете имена са съответно 5/1 и 10/1. Сред прогнозните имена за момиченцето на херцога и херцогинята на Съсекс са още Алегра, Александрия, Грейс, Ема, Роуз, Алис и Виктория.

Когато се сдобиха с първородния си син през 2019 г., Меган и Хари избраха за него името Арчи, което не попадаше в радарите на букмейкърските компании.

Дебютът на бебе Арчи в Южна Африка (СНИМКИ)
БТА