Хари и Меган са ентусиазирани от идеята за автентичен живот, далеч от протокола на Бъкингамския дворец
Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл споделиха пред Опра Уинфри, че новият им живот в Калифорния е "по-хубав от която и да е приказка, която сте чели", съобщи АФП.

Водещата Опра Уинфри гостува в дома на семейството в Монтесито, квартал на Санта Барбара, където Хари и Меган се установиха.

В луксозния квартал северозападно от Лос Анджелис семейството вече има кокошарник за кокошките, "спасени" от индустриална ферма.

Меган: Кралското семейство се тревожеше за цвета на кожата на Арчи, мислих за самоубийство

Принц Хари и Меган са взели заем от 9,5 милиона долара, за да купят имота за 14,6 милиона долара през юли миналата година, според сайта на сп."Варайъти".

Хари Меган Опра
Gulliver/Getty Images

"Преминахме от другата страна" след няколко бурни месеца и раздялата с кралското семейство, която вече е окончателна, обяснява Меган Маркъл в интервюто.

Остри реакции след думите на Меган, че в кралското семейство имало „тревоги“ за цвета на кожата на Арчи

"Не просто оцеляхме, ние преуспяваме", казва бившата комедийна актриса, която е на 39 години и през лятото очаква второто си дете. "Всичко, за което съм мечтала, се сбъдва. И по някакъв начин това за нас е начало".

Меган Маркъл е ентусиазирана от идеята семейството ѝ да може да живее „автентично"- с деца, кучета и пиленца, далеч от протокола на Бъкингамския дворец.

Принц Хари довери, че е щастлив, че позволява на сина си Арчи, който ще стане на две години през месец май, да прекарва времето си в простички забавления като това да тича по близкия плаж или да кара колело. "Това са неща, които не можех да правя, когато бях малък", обясни той.
БТА