В интервюто си пред Опра Уинфри, Меган и Хари съобщиха, че второто им дете ще бъде момиче. Малко след това веднага започнаха предположенията за името и букмейкърите вече пуснаха прогнозите си как най-вероятно херцозите на Съсекс ще нарекат детето си.

Кралските усмивки, от които като че ли не е останала и следа (СНИМКИ)

Името Александра е отбелязано като фаворит, тъй като се смята, че двойката може да избере друго име, започващо с буквата А, след раждането на сина им Арчи.

Принц Хари и Меган с Арчи
Принц Хари и Меган с Арчи Gulliver/Getty Images

Според друга версия детето може да бъде кръстено на британската кралица Елизабет II.

Принц Хари и Меган: Животът ни в Калифорния е по-хубав от която и да е приказка, която сте чели

Вероятността детето да получи името на покойната майка на принц Хари – принцеса Даяна, е 10:1. Това мнение споделят от две букмейкърски агенции.

Името Дория, както се казва майката на Меган Маркъл, е оценено с 25:1.

Дория Рагланд
Дория Рагланд Gulliver/Getty Images

Името Алегра остава претендент с 11:1, тъй като се съобщава, че покойната принцеса Даяна е харесвала името и е щяла да го избере, ако някога е имала собствена дъщеря.

Популярността на Хари и Меган спадна рязко във Великобритания


В същото време букмейкърите признават, че не са успели да предвидят как Меган и Хари ще кръстят първото си дете. То получи името Арчи, което не беше в списъците им. Затова специалистите и сега предполагат, че Меган и принц Хари могат да изберат по-традиционно име за второто си дете.

Херцогинята на Съсекс не е уточнявала кога точно очакват щастливото събитие, но се смята, че събитието ще бъде през лятото и по-конкретни юли месец.