Принц Албер Втори отправи критики към принц Хари и съпругата му Меган по повод експлозивното им интервю с Опра Уинфри, пише сайтът на сп. "Пийпъл".

Кралските усмивки, от които като че ли не е останала и следа (СНИМКИ)

В рядко интервю за Би Би Си Уърлд Нюз владетелят на Монако заяви, че не счита за нужно подобни теми да се разискват публично, визирайки откровенията на двойката за проблемите ѝ с британското кралско семейство. Принц Албер Втори каза, че намира "публичната демонстрация на недоволство" за "неуместна", предвид начина, по който беше изразена.

Популярността на Хари и Меган спадна рязко във Великобритания

"Мога да разбера натиска, на който са били подложени, но въпреки това смятам, че подобен тип разговори трябва да се водят в семейството, а не да се разискват публично", заяви владетелят на Монако.

Принц Албер Втори
Принц Албер Втори Gulliver/Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл заедно със сина им Арчи се установиха в САЩ, след като през януари миналата година съобщиха, че се оттеглят от ангажиментите си като високопоставени членове на британското кралско семейство. Двойката неотдавна разкри, че очаква второ дете, момиченце.

Принц Хари пред Опра Уинфри: Най-големият ми страх беше, че историята ще се повтори

Запитан какво би казал на принц Хари, принц Албер Втори отговори, че му желае "всичко най-добро". "Надявам се, че в този сложен свят той има преценката и мъдростта, за да направи правилния избор", сподели владетелят на Монако.
БТА