Арчи навърши две години на 6 май
Принц Хари и Меган Маркъл споделиха снимка на сина им Арчи, който навърши две години на шести май. Детето на херцога и херцогинята на Съсекс е снимано в гръб, облечено в пуловер и дънки, а в ръцете си държи няколко балона с хелий.
 
Чрез официалния уебсайт на организацията си Archewell те апелираха в чест на рождения ден на Арчи всички да дарят скромна сума в полза на Световния алианс за ваксини и имунизации (GAVI). Целта му е да гарантира, че хората по целия свят ще имат равен достъп до ваксината серщу COVID-19

Кралското семейство поздрави сина на Хари и Меган за втория му рожден ден (СНИМКИ)

В официалния сайт и Инстаграм на организацията, Хари и Меган написаха послание, съпътстващо снимката на двегодишния Арчи. „Дълбоко сме трогнати през последните две години да усещаме топлината и подкрепата за нашето семейство, в чест на рождения ден на Арчи. Много от вас дариха благотворително от негово име. Вие помагате на тези, които най-много се нуждаят. Изключително сме благодарни“, се казва в съобщението. 

Меган и Хари споделят, че все още много семейства се борят с отраженията на пандемията. Според тях, за да се възстанови светът от пандемията, е нужен равен достъп до ваксината.