Доналд Тръмп маска
Доналд Тръмп маска / БГНЕС
Книгата на племенницата на американския президент Доналд Тръмп излезе от печат в Съединените щати днес въпреки опитите на членове на семейството да блокират нейното публикуване, предаде ДПА.

В мемоарната си книга "Прекалено много и никога достатъчно: Как семейството ми създаде най-опасния човек на света" Мери Тръмп разказва как семейната атмосфера на семейство Тръмп, ръководено от дядо й Фред, е създало един емоционално празен президент, който сега застрашава световното здраве, икономическата сигурност и социалното сцепление.

Нюйоркски съдия не уважи вчера искането на брата на президента, Робърт Тръмп, публикуването на книгата да бъде блокирано. Жалбата бе основана на подписано от Мери Тръмп споразумение за поверителност. Съдът отхвърли искането с аргумента, че книгата вече е достигнала до милиони хора заради огромното медийно внимание.

Мери Тръмп, която по професия е клиничен психолог, твърди, че бащата на Доналд Тръмп е бил "социопат", който е "унищожил" президента и го е лишил от възможността да изпитва цялата гама на човешките емоции, става ясно от откъси от нейната книга, публикувани във в. "Вашингтон пост".
БТА