Египтянин крил години второ семейство в гаража
Египтянин крил години второ семейство в гаража / снимка: Guliver/Getty Images

Египтянин, живеещ в италианския град Монца, имал две семейства, като второто живеело в гаража.

Подземният гараж с площ 15 кв.м се намирал непосредствено под дома на семейство номер 1. В него живеели тайната втора съпруга заедно с трите деца - тя на 33 години., а хлапетата съответно на 3, 7 и 9 години.

Полицията разкрила схемата случайно. Първата съпруга на египтянина, с когото били разделени, звъннала в управлението, за да се оплаче, че мъжът й се приближава по улицата въпреки съдебното забранително разпореждане. Когато полицаите пристигнали, мъжът им обяснил, че идва не при първото си, а при второто си семейство.

Смаяните полицаи поискали от мъжа да им покаже къде живее въпросното второ семейство. Египтянинът бил взел гаража под наем, като собственичката му и идея си нямала за какво се използва. По уверенията на втората съпруга тя и децата живеели в него доброволно - поради липса на друго жилище.

На двойният съпруг все пак били предявени обвинения в нарушение на съдебната забрана. Понастоящем се проверява дали той има официален брак с втората си жена. Ако се окаже, че е така, египтянинът ще бъде обвинен в двуженство, тъй като първата си съпруга той няма развод.