/ БГНЕС
Съдебната сага между Джони Деп и Амбър Хърд продължава да се нищи в съда вече десети ден. Изглежда това отегчава карибския пират, който реши да пренесе някои от ексцентричните си занимания и в съдебната зала, където прекарва по-голямата част от времето си напоследък. Той се изправи срещу бившата си съпруга Амбър Хърд в процес за клевета на стойност 100 млн. долара.

Делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд може да се превърне в кална сапунена опера
 

Джони Деп
БГНЕС

Фотографите, които отразяват процеса, уловиха някои от любимите неща на Джони Деп, сред които огромната му метална чаша, от която актьорът пие кафе и която е неотлъчно до него. Задължително Джони има пред себе си купчина желирани плодови бонбонки, които изглежда са му любими.
 

Джони Деп
БГНЕС

Също така холивудската звезда си донесе в съда книжка за оцветяване, с която се забавлява докато адвокатите му си вършат работата.

Той освежава дъха си с ментов дропс, който също държи винаги пред себе си.
 

Джони Деп
БГНЕС

На последното съдебно заседание, Деп се появи в ръка с тефтер, който приличаше на дневник. Върху корицата му имаше апликация с надпис „Построен да издържи“ и рисунка на зелен череп с корона на главата. За да бъде още по-забележителна появата му, холивудската знаменитост си припяваше известния шлагер на Боб Марли "No woman, No cry".

Джони Деп: Никога не съм удрял жена
 

Джони Деп
БГНЕС

По-рано тази седмица Деп си подхвърляше и късметлийска банкнота от 2 долара, която носеше в найлонова торбичка, докато пристигаше в съда.