Арми Хамър, един от красавците на Холивуд, бе обвинен в изнасилване от жена, с която имал връзка преди 3-4 г.
Арми Хамър, един от красавците на Холивуд, бе обвинен в изнасилване от жена, с която имал връзка преди 3-4 г. / Gulliver/Getty Images
Американският актьор Арми Хамър беше обвинен в изнасилване, съобщи TMZ. Жената, която съобщи за това в полицията, отбеляза, че това е станало в Лос Анджелис на 24 април 2017 г.  От полицейското управление на Лос Анджелис потвърдиха, че разследват случая.
  Според 24-годишната жена, която е известна само като Ефи, актьорът я е насилвал повече от четири часа, а също така е удрял главата си в стената.
 

Тя уточни също, че се е свързала с Хамър чрез Facebook през 2016 г. Впоследствие, по нейните думи, те започнали връзка, като актьорът се отнасял с нея обидно и жестоко.
 

Прочутата адвокатка Глория Олред, чиято клиентка бе Джени Суши при скандала с Кубрат Пулев, представлява жената, обвинила Хамър. Тя изтъкна, че е предадена необходимата информация на органите на реда. Полицията проверява фактите. Глория Олред заяви, че не планира да заведе дело срещу Хамър.

Чрез своя адвокат актьорът отрече твърденията на Ефи, като отбеляза, че всички техни сексуални контакти били „изцяло по взаимно съгласие, обсъдени и договорени предварително, и с взаимно участие“.

Превод и редакция: DarikNews